MediaWiki:Mwoauthdatastore-request-token-already-used/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Барањето е веќе извршено и не може да се преподнесе. Вратете се на извршникот и пробајте пак да се поврзете со вашата сметка, или пак обратете се кај творецот на извршникот.

OAuth-шифрата веќе се користи, $1