MediaWiki:Mwoauthdatastore-request-token-not-found/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

За жал, се јави проблем при поврзувањето на извршникот. Вратете се и пробајте одново, или пак обратете се кај неговиот автор.

Не ја најдов OAuth-шифрата, $1