MediaWiki:Mwoauthmanageconsumers-maintext/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Страницава е предвидена за работење со барања за кориснички извршници за OAuth (погл. http://oauth.net) и раководење со постоечките потрошувачи.