MediaWiki:Mwoauthmanagemygrants-authonly-tooltip/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Зошто не можам да го подновам доделувањево? Доколку не сакате овој сврзан извршник да го има ова право, треба да му го одземете пристапот.