MediaWiki:Mwoauthmanagemygrants-basic-tooltip/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Зошто не можам да го подновам ова доделување? Ова доделување му ги дава на поврзаниот извршник потребните дозволи за да работи како што треба. Ако не сакате да ги има тие права, треба да му го одземете пристапот.