MediaWiki:Mwoauthmanagemygrants-confirm-text/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Следниот образец служи за одземање на пристап или да ги измените доделените права на потрошувач на OAuth за да дејствува во ваше име.

  • Образецов контролира дадена шифра или клуч за пристап, со која потрошувач добива пристап до вашата сметка.

Доколку посебно сте овластиле некого со пристап на разни проекти во ваше име, тогаш ќе имате повеќе пристапни шифри.