MediaWiki:Mwoauthmanagemygrants-text/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

На страницава се наведени извршниците што можат да ја користат вашата сметка. Нивниот степен на пристап е ограничен од тоа што сте им дозволиле да прават кога сте им го одобриле пристапот. Ако на извршникот сте му дале посебно овластување за пристап на друг збратимен проект, тогаш подолу ќе ви се појават посебни поставки за секој одделен проект.

Поврзаните извршници ја користат вашата сметка преку протокол на OAuth. (Дознајте повеќе за поврзаните извршници)