MediaWiki:Mwoauthserver-consumer-owner-only/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

„$1“ е поврзан прилог само за сопственкот. За да ја добиете пристапната шифра, погл. $2.

Потрошувачот е само за сопственикот, $3