MediaWiki:Mwoauthserver-insufficient-rights/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

На вашата сметка не ѝ е дозволено да користи Поврзани извршници. Обратете се кај администраторот на мрежното место за да дознаете зошто.

Недоволни кориснички права за OAuth, $1