MediaWiki:Mwoauthserver-invalid-user/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

За да користите поврзани извршници на ова мрежно место, ќе мора да имате сметка на сите проекти (обединета сметка). Обидете се повторно да го поврзете „$1“ кога ќе направите таква сметка.

Се бара обединета сметка, $2