MediaWiki:Namespacepaths-desc/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Овозможува патеки на статии по ваш избор да се пресликаат во именски простори во викито. На пр.: Прелискување на страници како Help:Page to /help/Page наместо /wiki/Help:Page.