MediaWiki:Newarticletext/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Panjenengan ngetuti pranala kang durung ana. Kanggo nggawé kaca, gagéa ngetik ing kothak ngisor iki (deleng [$1 kaca pitulung] ngenani katerangané). Manawa panjenengan tekan kéné awit ora sengaja, kliken tumbul balik ana ing pangluruné panjenengan.