MediaWiki:Newarticletext/su

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Anjeun geus nuturkeun tutumbu ka kaca nu can aya. Pikeun nyieun kaca, mimitian ku ngetik jeroeun kotak di handap (tempo [$1 kaca pitulung] pikeun leuwih écés). Mun anjeun ka dieu teu ngahaja, klik baé tombol back na panyungsi anjeun.