MediaWiki:Newsletter-list-intro/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ова е список на билтени заведени на ова вики. Претплатете се на билтен за да добивате известувања кога ќе има нов број. Известувањата ќе ги добивате семрежно или по е-пошта, според вашите поставки.