MediaWiki:Newsletter-oldrev-undo-error-body/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Уредувањето на претходна преработка не е поддржано од додатокот „Билтен“. Наместо тоа, подновете ја последната преработка