MediaWiki:Noarticletext-nopermission/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Saiki lagi ora ana tèks ing kaca iki. Panjenengan bisa nggolèk sesirah kaca iki ing kaca liyané, utawa nggolèk ing log kang gegayutan, nanging panjenengan ora kawogan nggawé kaca iki.