MediaWiki:Nocookiesnew/aln

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Llogaria e përdoruesit u krijue, por ende nuk je i kyçun. translatewiki.net përdor keksa (cookies) për kyçje. Keksat i ke jasht funksionit. Futi keksat në funksion, mandej kyçu me nofkën dhe fjalëkalimin tând të ri.