MediaWiki:Nocreatetext/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

translatewiki.net matesi bisané panjenengan nggawé kaca anyar. Panjenengan bisa bali lan mbesut kaca kang ana, utawa mlebu log utawa nggawé akun.