MediaWiki:Noindex-category-desc/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Роботите не ја индексираат страницава бидејќи го содржи волшебниот збор __NOINDEX__ и се наоѓа во именски простор кајшто е дозволен.