MediaWiki:Nonefound/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Cathetan: Namung sawetara bilik nama sing digolèki sacara baku. Coba seselana mawa awalan all: kanggo golèk kabèh isi (kalebu kaca dhiskusi, cithakan lsp.), utawa nganggo bilik nama sing dipèngèni minangka préfiks.