MediaWiki:Nonefound/map-bms

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Cathetan: Mung sawetara bilik jeneng sing digolèti sacara baku. Jajal aweh awalan all: kanggo nggolèti kabèh isi (kalebu kaca dhiskusi, cithakan lsp.), utawa nganggo bilik jeneng sing dipèngèni minangka préfiks.