MediaWiki:Nonefound/su

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Catetan: Ti buhunna (default), panyusud téh ukur ngawengku sababaraha ngaran rohang. Coba susud dimimitian ku all: pikeun nyusud sakabéh kandunganana (kaasup kaca obrolan, citakan, jsb.) atawa pilih rohang ngaran dina awalanana luyu jeung nu dimaksud.