MediaWiki:Nospecialpagetext/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Panjenengan nyuwun kaca mirunggan kang ora trep.

Pratélan kaca mirunggan kang trep bisa tinemu ing Special pages.