MediaWiki:Nosuchactiontext/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Дејството укажано во URL-адресата е погрешно. Можеби имате грешка во пишувањето на адресата, или пак имате проследено погрешна врска. Ова може да се должи и на грешка во програмската опрема на translatewiki.net.