MediaWiki:Nosuchuser/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ora ana panganggo kanthi jeneng "$1". Jeneng panganggo iku sènsitif tumrap gedhé-ciliké huruf. Jajan priksanen éjaané panjenengan, utawa gawénen akun anyar.