MediaWiki:Nosuchuser/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Нема корисник со името „$1“. Корисничките имиња разликуваат мали и големи букви. Проверете да не сте направиле грешка во пишувањето, или создајте нова корисничка сметка.