MediaWiki:Nosuchuser/su

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Euweuh pamaké nu ngaranna "$1". Ngaran pamaké ngabedakeun gedé leutikna hurup. Pariksa éjahanana, atawa nyieun akun anyar.