MediaWiki:Notification-article-linked-email-body2/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Корисникот $1 на translatewiki.net ги стави врските $4 што водат од оваа страница: $2

Погледајте повеќе:

$3

$6