MediaWiki:Openstackmanager-badresourcename/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Наведено е неисправно име за ресурсот. Ресурсот мора да почнува со латинични букви (од a до z), и да содржи букви, бројки (од 0 до 9), како и знакот „-“.