MediaWiki:Openstackmanager-configureproject-serviceuserinfo/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

(Во мострата на матичниот директориум, %u ќе се замени со корисничкото име, а %p ќе се замени со „$1“.)