MediaWiki:Openstackmanager-createinstancepuppetwarning/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Предупредување: Додавајќи марионетските поставки може да предизвикате примерокот да не се состави. Користете ги овие поставки мошне внимателно. Ќе имате можност да ги наместите поставките на примерокот откако ќе се состави.