MediaWiki:Openstackmanager-removeprojectconfirm/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Дали сте сигурни дека сакате да го избришете проектот „$1“? Ова дејство ќе има последици врз сите виртуелни машини. Оваа е многу сериозна постапка!