MediaWiki:Openstackmanager-servicegrouprecursewarning/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Внимавајте! Додавајќи службен корисни на групава ќе им овозможи пристап до групава на сите од таа група. Со тоа пристап ќе имаат и членовите на групата додадени во таа група и така натаму. Проверете дали сите лица се доверливи и дека знаете што правите пред да правите било што во одделот Службен корисник.