MediaWiki:Optin-improvements/ca

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!== Què s'ha millorat? ==

Noves pestanyes de navegació
Navegació millorada

El nou sistema de navegació fa més fàcil veure on sou i què estau fent, així com on podeu anar i com arribar-hi. Amb la caixa de cerques situada al cantó superior dret, l'opció de cercar és més fàcil de trobar i més ràpida d'usar.

barra d'eines d'edició millorada
Millores a la barra d'edició

Noves icones fan més clar quina acció realitza cada eina. Les seccions desplegables redueixen els ecos paràsits i a la vegada mantenen les eines poc usades a només un clic. La secció d'ajuda dóna un ràpid accés a una guia dels usos més comuns del marcatge wiki.

Com podeu col·laborar

Per a saber més o col·laborar amb el projecte, visiteu la wiki de la Usability Initiative. Allà trobareu informació sobre el nostre projecte, recerca, disseny i desenvolupament i llançaments . Per fer preguntes o deixar comentaris generals, per favor, usau la nostra Pàgina de discussió del prototipus. Per demanar temes concrets, per favor, usau les pàgines de discussió associades. Si trobau errors en el programari, deixau els vostres comentaris a la pàgina de discussió del llançament Babaco o usau Bugzilla.

Moltes gràcies!