MediaWiki:Optin-improvements/hu

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!== Mit fejlesztettünk? ==

UsabilityNavigation.png
Fejlettebb navigáció

Az új navigációs rendszer könnyebbé teszi, hogy lásd, hol vagy és mit csinálsz éppen, továbbá azt is, hogy hová mehetsz tovább, és hogy hogyan juthatsz el oda. A keresőmező jobb felső sarokba való áthelyezésével könnyebbé válik a keresés.

UsabilityToolbar.png
Kibővített szerkesztőeszköztár

Az új ikonok sokkal jobban reprezentálják, hogy melyik gomb mire való. A kinyitható részek elrejtik a ritkábban használt eszközöket, átláthatóbbá téve az eszköztárat, miközben továbbra is egyetlen kattintásra elérhetőek. A Segítség részben a wiki-jelölőnyelv leggyakrabban használt elemeinek leírását találhatod meg.

Hogyan vehetsz részt?

Ha többet szeretnél tudni a projektről, vagy be szeretnél kapcsolódni, látogasd meg a Usability Initiative wikiét. Itt információkat találsz az indulásunkról, kutatásról, tervezésről és fejlesztéstől, valamint a kiadásainkról. Kérdéseidet vagy visszajelzéseidet a prototípus megbeszélési lapján várjuk. Konkrét probléma orvosolásához keresd fel a megfelelő vitalapot. Ha hibával találkoznál, hagyj üzenetet az Babaco kiadás vitalapján vagy a Bugzillán.

Köszönjük, és várjuk a visszajelzésedet!