MediaWiki:Optin-improvements/nb

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!== Hva har blitt forbedret? ==

Skjermbilde av de nye navigasjonsflikene
Forbedret navigering

Det nye systemet for navigasjon gjør det enklere å se hvor du er og hva du gjør samt hvor du kan gå hvordan du kommer dit. Med søkefeltet i det øvre høyre hjørnet så er søkefunksjonen lettere å finne og kjappere å bruke. (Observer at bildene til venstre ikke bruker den norske oversettelsen som finnes).

Skjermbilde av den forbedrede verktøylinja
Forbedringer i verktøylinja

Nye og forbedrede ikoner gjør det tydeligere hvilken funksjon hvert verktøy er koblet til. Utvidbare seksjoner reduserer den visuelle støyen, men gjør samtidig verktøyene som brukes sjelden tilgjengelige. Seksjonen for hjelp gir rask tilgang til forklaringer på vanlig bruk av kodene i wikiteksten.

Hvordan du kan engasjere deg

For å få mer informasjon om prosjektet eller for å engasjere deg, vennligst besøk wikien for Wikipedias initiativ for brukervennlighet. Der finner du mer informasjon om ovårt stipendiat, forskning, design, utvikling og kommende utgaver. For å stille spørsmål eller komme med generelle kommentarer, bruk vår diskusjonsside for prototypen. For å ta opp spesifikke emner, bruk de respektive diskusjonssidene. Dersom du finner feil/bugger så kan du kommentere dette på Babacoutgavens diskusjonsside eller Bugzilla.

Takk for din interesse og vi ser fram til å høre fra deg!