MediaWiki:Optin-improvements/nl

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!== Wat is er verbeterd?==

Schermafbeelding van de nieuwe navigatietabbladen
Verbeterde navigatie

Het nieuwe navigatiesysteem maakt het makkelijker om te zien waar u bent en op wat u doet, als ook waar u heen kunt gaan en hoe er te komen. Met het zoekvak in de rechterbovenhoek is de zoekfunctie makkelijker te vinden en sneller te gebruiken.

Schermafbeelding van de verbeterde bewerkingswerkbalk
Verbeterde bewerkingswerkbalk

Nieuwe en verbeterde pictogrammen maken het duidelijker wat ieder hulpmiddel doet. Uitklapbare onderdelen verminderen een rommelig uiterlijk, terwijl minder vaak gebruikte functies wel bereikbaar blijven. De hulpfunctie biedt snelle toegang tot uitleg over veelgebruikte functies van de wikiopmaaktaal.

Hoe meedoen

Om meer over het project te weten te komen, of om mee te doen, kunt u naar de wiki van het Bruikbaarheidsinitiatief gaan. Daar treft u informatie aan over schenking, het onderzoek, ontwerp en ontwikkeling en de uitkomsten. Voor vragen of terugkoppeling, kunt u de overlegpagina over het prototype gebruiken. Om specifieke punten aan de orde te stellen, kunt u de bijbehorende overlegpagina's gebruiken. Als u softwarefouten aantreft, maak dan gebruik van de overlegpagina voor Babaco of gebruikBugzilla.

Dank u wel en we zien uit naar uw mening!