MediaWiki:Optin-improvements/sv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

!!FUZZY!!== Vad har förbättrats? ==

Skärmdump över det nya navigeringsflikarna
Förbättrad navigering

Det nya navigationssystemet gör det enklare att se var du är och vad du gör, liksom vart du kan bege dig och hur du kan komma dit. Med sökrutan i det övre högra hörnet så är sökfunktionen lättare att hitta och går snabbare att använda. (Observera att bilderna till vänster inte använder den svenska översättningen som finns.)

Skärmdump över de förbättrade redigeringsverktygen
Förbättringar i verktygsraden

Nya och förbättrade ikoner gör det tydligare vilken funktion varje verktyg är kopplad till. Utfällbara sektioner minskar rörigheten, men gör att verktyg som sällan används ändå finns nära till hands. Hjälpavsnittet ger snabbt förklaringar till vanliga koder i wikitext.

Hur du kan engagera dig

För att få mer information om projektet eller för att engagera dig, besök wikin för användbarhetsinitiativet. Där finns mer information om vårt stipendium, forskning, design, utveckling och kommande utgåvor. För att ställa frågor eller lämna allmänna kommentarer, använd vår diskussionssida för prototypen. För att ta upp specifika ämnen, använd motsvarande diskussionssida. Om du hittar buggar så är vi tacksamma om du kommenterar det på Babacoutgåvans diskussionssida eller på Bugzilla.

Tack så mycket, vi ser fram emot att höra av dig!