MediaWiki:Optin-success-out/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Успешно ја напуштивте Бета. Можете повторно да ја пробате било кога со тоа што ќе стиснете на врската „⧼optin-try⧽“ на врвот од страницата.