MediaWiki:Ores-beta-feature-description/sq

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

ORES është një vegël e bazuar në AI e cila thekson redaktimet me gjasë dëmtuese në listën e ndryshimeve të fundit dhe listën e vëzhgimit.