MediaWiki:Ores-rcfilters-damaging-conflicts-logactions/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Предвидувањата за квалитет на придонесите не се достапни за извесни видови измени. Овој филтер е во спротиставеност со следниве филтри за вид промена: $1