MediaWiki:Orgpage-edit-deleted/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Внимание: Повторно создавате установа што претходно била бришена.

Размислете дали е правилно да продолжите со повторно создавање на оваа установа. Подолу е прикажан дневникот на бришења и преместувања на установата: