Osm:Accounts.edit.public editing note.html/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Во моментов вашите уредувања се анонимни и луѓето не можат да ви пратат порака или да ви ја видат местоположбата. За да покажете што уредувате и да овозможите корисниците да ве контактираат преку оваа страница, стиснете на копчето подолу. По преодот на 0.6 API, само јавни корисници можат да уредуваат податоци на карти. (<a href="https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Anonymous_edits">дознајте зошто</a>).

  • Ако станете јавен корисник, вашата е-пошта сепак нема да се открие.
  • Оваа постапка не може да се врати, и сите нови корисници сега се автоматски јавни.