User:Nike/mainos

From translatewiki.net

Hyvät lukijat,

Betawikin henkilöstö[3] haluaa kiittää kaikki projektiin osallistuneita. Vuosi 2008 on ollut meille suurta kasvun aikaa.

Vuoden 2007 lopussa Siebrand asetti lokalisointitavoitteet MediaWikille[1]. Tavoitteet olivat todella kunnianhimoisia. Näyttääkin siltä, että näihin ei päästä. Emme kuitenkaan aio luovuttaa ilman taistelua. Vielä on vajaa viikko aikaa saavuttaa nuo tavoitteet. *Sinä* voit auttaa saavuttamaan tavoitteet suomen kielen osalta.

1 000 euron porkkana

Yhteistyössä Stichting Open Progressin[2] kanssa pystymme tarjoaamaan sinulle kannustusta. Tarjoamme 1000 euroa jaettuna kaikkien kääntäjien kesken, jotka ovat tehneet yli 500 uutta käännöstä MediaWikiin ja sen laajennuksiin vuoden loppuun mennessä.

Muistuttaisin myös, että myös muut Betawikin projektit kaipaavat apua. Kiinnostaisiko sinua kääntää vaikkapa FreeCol-peliä tai Mantis-virheenseurantajärjestelmää. Ystävällinen ja yhteistyökykyinen ympäristö saattaa sinut vauhtiin sekä auttaa sinua kehittymään suomentajana parantamalla käännöksiä yhdessä.

[1] http://lists.wikimedia.org/pipermail/translators-l/2007-December/000571.html [2] http://openprogress.org/Stichting_Open_Progress [3] http://translatewiki.net/w/i.php?title=Special:ListUsers&group=staff