WikiReader:License text/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Teks sumadhiya sakisoré Lisènsi Sakrupa Atribusi/Paduman Creative Commons lan bisa sacara bebas dianggo sakisore syarat lisènsi. Delok: Teks Lisènsi [CC-BY-SA] lan [Katemton Panganggoan] kanggo katemton tambahan sing mungkin dipatrapaké. Artikel sing asli sumadhiya nèng: http://jv.wikipedia.org/wiki/<title>