Wikimedia:Citationhunt-custom intro/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Можете да ја прилагодите алатката {tooltitle} укажувајќи список на статии во неа. Ова ви дава врска која можете да ја споделувате со други, така што со алатката {tooltitle} ќе ги добиваат само статиите што сте ги внеле.