Wikimedia:Twinkle-protected-edit-warning/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

На пат сте да направите уредување на целосно заштитената страница „$1“ (истекува Template:Date:$1 (UTC)).

Стиснете на „ОК“ за да продолжите со уредувањето, или на „Откажи“ за да го прескокнете уредувањево.