iNaturalist:Sounds.import from soundcloud description/sq

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Zgjidh tinguj nfa llogaria juaj në SoundCloud që ti konvertoni në iNaturalist vëzhgime. Ne do ti plotësojmë fatën dhe kohën nga të dhënat përshkruese të tingullit dhe do të kërkojmë për emrin e specjes nga etiketimet.