EOL:Website-if checked and user is saved/gl

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

En caso de estar marcado e o usuario rexistrado, as súas credenciais, alcance, aprobación e clado seleccionados elimínanse e o usuario deixa de ser conservador. Deberías engadir unha nota a continuación indicando o motivo. Non se envía información ao usuario.