Jump to content

EOL:Website-thanks for registering with eol/mk

From translatewiki.net

Ви благодариме што се зачленивте на Енциклопедијата на живиот свет. За да го потврдите зачленувањето, стиснете на долунаведената врска. Ако вашиот програм за е-пошта не поддржува проследување на врски, ископирајте ја врската и внесете ја во прелистувачот.